De leukste kerstpakketten uit Rotterdam!

De leukste Rotterdamse kerstpakketten kan je hier eenvoudig online bestellen. Je kan ze naar jouw bedrijf of bij jouw collega’s en zakenrelaties thuis laten versturen. Bestel in ieder geval op tijd. Dan kunnen onze Rotterdamse partners met de leukste lekkernijen en sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan. 

Bekijk de Rotterdamse kerstpakketten

Kerstpakket Rotterdam special 2023

Samen met de Rotterdamse ondernemers hebben we deze actie Box kunnen samenstellen. De Zwaan Box bevat veel producten met gave verhalen voor een voordelige prijs. Voor de complete ervaring ligt er in het kerstpakket ook een kaartje met alle verhalen van de ondernemers. 

De Zwaan Box is vernoemd naar de grootste, mooiste en meest indrukwekkende brug van Rotterdam: de Erasmus Brug! In de volksmond ook wel de Zwaan genoemd. Het zal je dan ook niet verassen dat de Zwaan Box het grootste en meest indrukwekkende pakket is van Rotterdam in a Box.
50,00 ex. BTW

Rotterdamse kerstpakketten

De Noordsingel Box is er voor de echte borrel liefhebber. Speciaal voor jullie hebben wij een selectie gemaakt van de lekkerste speciaalbiertjes en borrelhapjes uit Rotterdam en omgeving. Dit Rotterdamse borrelpakket valt goed in de smaak bij stoere mannen en vrouwen!
23,00 ex. BTW
De Hef Box biedt je een mooi pakket met de veelzijdige smaken van Rotterdam! Leuk om te geven, fijn om te krijgen. Je helpt er Rotterdamse ondernemers mee en je krijgt echt lekkere producten uit de Maasstad.
35,00 ex. BTW
De Rode Willem Box is vernoemd naar, je raadt het al.. De Rode Willem! De iconische Rode Brug heeft kortgeleden een flinke make-over gekregen en staat er weer prachtig bij. Zo heeft ook onze Rode Willem een kleine make over gekregen.
42,00 ex. BTW
De Zwaan Box is vernoemd naar de grootste, mooiste en meest indrukwekkende brug van Rotterdam: de Erasmus Brug! In de volksmond ook wel de Zwaan genoemd. Het zal je dan ook niet verassen dat de Zwaan Box het grootste en meest indrukwekkende pakket is van Rotterdam in a Box.
50,00 ex. BTW
De Maastunnel Box kent veel gelijkenissen met de oh zo bekende tunnel in Rotterdam waar zij naar vernoemd is. Beide zijn ze oer-Rotterdams, verbinden ze verschillende delen van de stad en duurt het best een tijdje voor je er doorheen bent! Een volle Box met ambachtelijke producten uit de stad.
100,00 ex. BTW


Bedankt! Met een Rotterdams kerstpakket van Rotterdam in a Box steun je de lokale Rotterdamse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Bestel vandaag nog de leukste kerstpakketten, zelfs bij collega's thuis verstuurd

Wij verzorgen al sinds 2017 de leukste kerstpakketten van Rotterdam. Dit doen wij enkel voor de leukste Rotterdamse bedrijven. We verzorgen kerstpakketten voor kleine en grote bedrijven, zoals de Gemeente Rotterdam, Erasmus Universiteit, Rabobank, Rijkswaterstaat en KPMG. Dit jaar hebben wij ook weer onze doelstellingen gezet om écht maatschappelijke impact te maken. Door jouw kerstpakketten online bij ons te bestellen, support je lokaal ondernemerschap en heb je de leukste en meest originele kerstpakketten van dit jaar gekozen. Bij Rotterdam in a Box weet je zeker dat alles goed wordt geregeld.

Echte Rotterdamse Kerstpakketten

Is het Rotterdams kerstpakket, eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk?

Van ons mag het allemaal! De meeste bedrijven gebruiken nog de term van Rotterdams kerstpakket. Tegenwoordig wordt het ook vaker eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk genoemd.

Je eigen Rotterdamse kerstpakket zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Rotterdamse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Rotterdamse kerstpakket volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!