De leukste borrelboxen uit Rotterdam!

Bestel eenvoudig de leukste Rotterdamse borrelboxen voor je collega’s. Deze borrelboxen worden bij collega’s thuis verstuurd of op 1 locatie. Extra leuk bij een spel of quiz! Zodra je borrelboxen wil bestellen, regel dit dan wel op tijd. Dan kunnen onze Rotterdamse partners optimaal voor jou aan de slag gaan. 

Bekijk de Rotterdamse borrelboxen

Rotterdamse borrelboxen 2023

De Noordsingel Box is er voor de echte borrel liefhebber. Speciaal voor jullie hebben wij een selectie gemaakt van de lekkerste speciaalbiertjes en borrelhapjes uit Rotterdam en omgeving. Dit Rotterdamse borrelpakket valt goed in de smaak bij stoere mannen en vrouwen!
23,00 ex. BTW
De Hef Box biedt je een mooi pakket met de veelzijdige smaken van Rotterdam! Leuk om te geven, fijn om te krijgen. Je helpt er Rotterdamse ondernemers mee en je krijgt echt lekkere producten uit de Maasstad.
35,00 ex. BTW
De Rode Willem Box is vernoemd naar, je raadt het al.. De Rode Willem! De iconische Rode Brug heeft kortgeleden een flinke make-over gekregen en staat er weer prachtig bij. Zo heeft ook onze Rode Willem een kleine make over gekregen.
42,00 ex. BTW
De Zwaan Box is vernoemd naar de grootste, mooiste en meest indrukwekkende brug van Rotterdam: de Erasmus Brug! In de volksmond ook wel de Zwaan genoemd. Het zal je dan ook niet verassen dat de Zwaan Box het grootste en meest indrukwekkende pakket is van Rotterdam in a Box.
50,00 ex. BTW
De Maastunnel Box kent veel gelijkenissen met de oh zo bekende tunnel in Rotterdam waar zij naar vernoemd is. Beide zijn ze oer-Rotterdams, verbinden ze verschillende delen van de stad en duurt het best een tijdje voor je er doorheen bent! Een volle Box met ambachtelijke producten uit de stad.
100,00 ex. BTW


Bedankt! Met een Rotterdamse borrelbox van Rotterdam in a Box steun je de lokale Rotterdamse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Ontvang vandaag nog meer informatie over de mogelijkheden voor jouw borrelbox

Tijdens de lockdowns hebben wij veel borrelboxen voor bedrijven verzorgd. Een online borrel inclusief borrelbox én spel is een ideale manier om de binding tussen collega’s sterk te houden. Samen regelmatig op een informele manier plezier maken, dat werkt altijd! Wil jij ook nog voor jouw collega’s een originele borrel(box) verzorgen. Dan verzorgen wij dit graag! Let op, vanwege de houdbare producten kunnen wij alleen grote afnames verzorgen. Neem dus op tijd contact op.

Echte Rotterdamse Kerstpakketten

Je eigen Rotterdamse borrelbox zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Rotterdamse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Rotterdamse borrelbox volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Wil je borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact op.