De leukste bedrijfsgeschenken uit Rotterdam!

Hebben jullie iets te vieren? Een belangrijke milestone of groot jubileum? Dan hebben wij de leukste Rotterdamse bedrijfsgeschenken. Van Rotterdammers voor Rotterdammers. De Boxen zijn makkelijk te stapelen om daarna mee te worden genomen vanaf de feestlocatie. Het is ook mogelijk om de Rotterdamse bedrijfsgeschenken te personaliseren met een logo, kaartje en zelfs eigen producten!    

Bekijk de Rotterdamse bedrijfsgeschenken

Rotterdamse bedrijfsgeschenken 2023

De Noordsingel Box is er voor de echte borrel liefhebber. Speciaal voor jullie hebben wij een selectie gemaakt van de lekkerste speciaalbiertjes en borrelhapjes uit Rotterdam en omgeving. Dit Rotterdamse borrelpakket valt goed in de smaak bij stoere mannen en vrouwen!
23,00 ex. BTW
De Hef Box biedt je een mooi pakket met de veelzijdige smaken van Rotterdam! Leuk om te geven, fijn om te krijgen. Je helpt er Rotterdamse ondernemers mee en je krijgt echt lekkere producten uit de Maasstad.
35,00 ex. BTW
De Rode Willem Box is vernoemd naar, je raadt het al.. De Rode Willem! De iconische Rode Brug heeft kortgeleden een flinke make-over gekregen en staat er weer prachtig bij. Zo heeft ook onze Rode Willem een kleine make over gekregen.
42,00 ex. BTW
De Zwaan Box is vernoemd naar de grootste, mooiste en meest indrukwekkende brug van Rotterdam: de Erasmus Brug! In de volksmond ook wel de Zwaan genoemd. Het zal je dan ook niet verassen dat de Zwaan Box het grootste en meest indrukwekkende pakket is van Rotterdam in a Box.
50,00 ex. BTW
De Maastunnel Box kent veel gelijkenissen met de oh zo bekende tunnel in Rotterdam waar zij naar vernoemd is. Beide zijn ze oer-Rotterdams, verbinden ze verschillende delen van de stad en duurt het best een tijdje voor je er doorheen bent! Een volle Box met ambachtelijke producten uit de stad.
100,00 ex. BTW


Bedankt! Met een Rotterdams bedrijfsgeschenk van Rotterdam in a Box steun je de lokale Rotterdamse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Vier groots, kies groots. Rotterdamse bedrijfsgeschenken

Het is tijd voor feest. Alle collega’s kijken uit naar dit moment. Wat zal jullie bedrijf verzorgen om het een onvergetelijke dag te maken? Wij weten het wel. Een groot feest met een grote Box waar collega’s nog heel lang van kunnen nagenieten. In de Box zitten ook echte verhalen van andere Rotterdamse ondernemers. Dit zorgt voor nog meer lokale binding. Daarnaast zit er een gave magazine in. Met verhalen van de ontwikkelingen in afgelopen jaren en de jaren die komen gaan!

Echte Rotterdamse Kerstpakketten

Je eigen Rotterdamse bedrijfsgeschenken zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Rotterdamse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Rotterdamse bedrijfsgeschenken volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Wil je borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact op.