Partners van Rotterdam in a Box​

Wij zijn continu bezig om iedereen iets positiefs te brengen: de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers en de inzet voor een goed doel, zoals de Voedselbank. Daarnaast willen we graag een steentje bijdragen aan de werkgelegenheid onder de toppers die nèt iets minder makkelijk aan een baan komen.

Hoeksche chips

Hoeksche Chips is een chips bedrijf. Het chips wordt vers gemaakt op een boerderij. Iedere dag bakken ze de chips vers in 100% zonnebloemolie. Ze gebruiken alleen natuurlijke producten en geen kunstmatige kleur,- geur en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het wordt alleen gemaakt door duurzame geteelde aardappelen, daardoor hebben ze ook elk seizoen een andere smaak voor de chips.

De Rotterdamsche Oude

Tijd heeft een bijzonder effect op (Rotterdamse) oude kaas. Tijd zorgt er namelijk voor dat De Rotterdamsche Oude kaas zijn werk kan doen. Belangrijk is dat kaas de tijd heeft om in ideale omstandigheden te rijpen. Alleen dan krijgt De Rotterdamsche Oude de heerlijke aroma’s, uitgesproken smaken en het unieke karakter. En dat proef je. Sinds hun begin hebben ze het assortiment uitgebreid met allerlei Rotterdamse specialiteiten. Heb je zelfs al hun kaasbolletjes geproefd?

Kaapse Brouwers Rotterdam

Kaapse Brouwers is een Rotterdams bedrijf dat heerlijke speciaalbier produceert. Een bekende: Kaapse Karel. De Kaap is een bijnaam van de Rotterdamse wijk Katendrecht, waar het bedrijf opgericht is. Sindsdien is Kaapse Brouwers uitgegroeid tot een echte naam. Te koop bij veel horecazaken en natuurlijk te vinden in een Rotterdam in a Box.

Rott. Brouwers

Rott. brouwers is een bierbrouwerij uit Rotterdam. Ze ontwikkelen craft beer voor mensen om te genieten van het leven en het moment. Hun focus ligt op het brouwen van moderne en stoere bieren, met name naar Engels en Amerikaans voorbeeld.

Rotterdammertjes

Rotterdammertjes is een bedrijf dat verschillende soorten snoep, boeken, pakketten en nog veel meer verkoopt. Het zijn allemaal producten uit Rotterdam die zijn gemaakt door hardgekookt suikerwerk. Er worden uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Luid Fruit

Luid Fruit is een bedrijf wat heerlijke Rotterdamse appelsap maakt. Luid Fruit maakt sap met karakter voor serieuze liefhebbers van klein tot groot. Met passie geperst en als toevoeging alleen wat warmte zodat jij extra lang kan genieten. Ons appelsap is gemaakt van 100% Nederlandse appels.

Zeemansboter

Zeemansboter is een Rotterdams bedrijf wat pindakaas maakt. Zeemansboter pindakaas is een pure pindakaas. Gemaakt van 99.8% biologische pinda’s en een beetje zeezout.

Sancho's Nuts

Sancho’s Nuts. Sancho is een eigenwijze pindaboer uit Peru die heerlijke nootjes en pinda’s verkoopt in blik. De noten komen uit de bergen van Zuid-Amerika. Daar zijn 3 heerlijke smaken uitgekomen namelijk Dry Roasted, Honey Salt en Spiced Mix.

Hottie Sambal

Hottie sambal is een bedrijf dat sambal maakt en verkoopt wat gemaakt word door producten van Nederlandse bodem. De productie ging van start in haar eigen keuken, maar deze werd al snel te klein. Gelukkig kon zij terecht in de restaurantkeuken van een vriend. In 2006 betrok zij haar eigen productieruimte en in 2009 ging ik naar een kleine fabriek.

RAM Cider

RAM Cider is een bedrijf wat gespecialiseerd is in appelcider. In 2015 gestart door vrienden met passie voor échte appelcider. Omdat het beter kan. Onze ciders zijn 100% natuurlijk, gemaakt van Hollandse appels. Met de hand geperst, gerijpt en gebotteld.

Maasstroompjes

Maasstroompjes is een bedrijf wat Rotterdamse koekjes maakt sinds 1934. In 1934 bedacht de Rotterdamse banketbakker G. Slob de Maasstroompjes en won hiermee de prijs voor Hét Rotterdamse koekje. Door de oorlog raakte het koekje in de vergetelheid, maar in 2013 heeft de kleindochter van banketbakker Slob het koekje naar origineel recept weer op de markt gebracht.

Bakkers Werkplaats

Bakkers Werkplaats is een bakkerij waar je heerlijk brood, taart en koek kan kopen. Mensen die hier werken krijgen meestal niet de kans bij een ander bedrijf omdat ze beperkt zijn, maar bij ons krijgen ze wel een kans. Bij ons koop je dus niet alleen brood en heel veel lekkers, je draagt ook bij aan kansen voor dit team van bijzondere bakkers. Kom gerust eens langs in onze winkel!

010 Vodka

010 vodka is een bedrijf wat heerlijke wodka maakt. Deze fluweelzachte vodka met karakter drink je met je maten in de mix of puur met een blokje ijs. De kolomdistillatie van de hoogste kwaliteit graanalcohol maken ‘m zacht. Dat ‘ie niet is gefilterd geeft hem dat rauwe Rotterdamse randje

Pineut

Pineut is een bedrijf wat heerlijke likeuren maakt. Alle producten van Pineut zijn lekkere en sociaal inclusieve zelfmaak (DIY) cadeaus. Voor jezelf, of een ander. Om samen van te genieten. Lekker verrassend én handig. Je zet met Pineut met veel gemak de lekkerste hapjes en drankjes op tafel.

Ook partner worden?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en contacten. Wil jij ook partner worden? Neem contact op en stuur jouw verhaal én product!