Het allerleukste kerstpakket van de stad!

Zwaan Box

De lijst met adressen kan ook op een later moment worden toegestuurd naar info@rotterdaminabox.nl. Download template
Product totaal
Opties totaal
Totaal

In dit Rotterdamse kerstpakket!

Zwaan Box als beste keuze!

De Zwaan Box is het meest gekozen Rotterdamse kerstpakket voor bedrijven met een budget van 50 euro. En dat snappen wij maar al te goed! Deze actie box is scherp geprijsd en heeft daarmee de beste prijs-inhoud verhouding van Rotterdam. De Zwaan Box is namelijk een rijkelijk gevuld kerstpakket met veel lekkernijen en luxe producten.

Kies je voor De Zwaan Box als kerstpakket? Dan laat je jouw collega’s op een perfecte manier kennismaken met de vele Rotterdamse kwaliteiten!

Dit Rotterdamse kerstpakket valt in de categorieën: aanbieding kerstpakketten, kerstpakket 50 euro, luxe kerstpakketten, originele kerstpakketten, leuke kerstpakketten, persoonlijke kerstpakketten, te personaliseren kerstpakketten, kerstpakket met eigen logo, bijzondere kerstpakketten, Rotterdamse kerstpakketten, hippe kerstpakketten, kerstpakket anders, exclusieve kerstpakketten, speciale kerstpakketten, kerstpakket man, kerstpakket vrouw en thema kerstpakketten.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze kerstpakketten wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het kerstpakket straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de kerstpakketten ook wordt gedeeld. Dat maakt Rotterdam in a Box het meest unieke kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

Onze kerstpakketten bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Hulp nodig bij jullie online kerstpakketten bestelling?

Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Of het nu gaat om personalisatie vraagstukken of dat je graag iemand spreekt die met jullie meedenkt, het kan allemaal!