Het allerleukste kerstpakket van de stad!

De Hef Box

De lijst met adressen kan ook op een later moment worden toegestuurd naar info@rotterdaminabox.nl. Download template
Product totaal
Opties totaal
Totaal

In dit Rotterdamse kerstpakket!

De Hef Box als beste keuze!

De Hef Box is het meest gekozen Rotterdamse kerstpakket voor bedrijven met een budget van 30 euro. En dat snappen wij maar al te goed! Het is namelijk een mooi gevuld kerstpakket met veel verschillende lekkernijen. Van Rotterdamse chips tot zelfs Rotterdamse ballen.

Dit Rotterdamse kerstpakket valt in de categorieën: kleine kerstpakketten, goedkope kerstpakketten en budget kerstpakketten, originele kerstpakketten, leuke kerstpakketten, persoonlijke kerstpakketten, te personaliseren kerstpakketten, kerstpakket met eigen logo, bijzondere kerstpakketten, Rotterdamse kerstpakketten, hippe kerstpakketten, kerstpakket anders, exclusieve kerstpakketten, speciale kerstpakketten, kerstpakket man, kerstpakket vrouw en thema kerstpakketten.

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze kerstpakketten wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het kerstpakket straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de kerstpakketten ook wordt gedeeld. Dat maakt Rotterdam in a Box het meest unieke kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

Onze kerstpakketten bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Hulp nodig bij jullie online kerstpakketten bestelling?

Neem gerust contact op. Wij geven graag antwoord op al jouw vragen. Of het nu gaat om personalisatie vraagstukken of dat je graag iemand spreekt die met jullie meedenkt, het kan allemaal!

Het is feest, want we vieren ons 5-jarig jubileum en dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vijf jaar van groei, plezier en mooie momenten!

Om onze waardering te tonen voor al het vertrouwen, hebben we een speciale jubileumactie. 🎁

Deze kortingscode is geldig tot 30 september, 2023.