De Noordsingel Box

Een persoonlijke touch geven of bij iedereen thuis laten bezorgen? Ook dat kan!

Uitverkocht

Hulp nodig met je bestelling?
Neem contact met ons op via:
010 – 304 62 92 of
info@rotterdaminabox.nl

Meer informatie over de Noordsingel Box als Rotterdams kerstpakket!

De Noordsingel Box is het voordeligste kerstpakket uit Rotterdam. Speciaal voor jullie hebben wij een selectie gemaakt van de lekkerste speciaalbiertjes en borrelhapjes uit Rotterdam en omgeving. Dit Rotterdamse borrelpakket valt goed in de smaak bij stoere mannen en vrouwen! Het kerstpakket kan worden aangevuld met andere Rotterdamse specialiteiten. Het is zelfs mogelijk om een eigen product of cadeaubon toe te voegen. Dat maakt de Noordsingel Box een erg geliefd kerstpakket voor Rotterdamse bedrijven. Welke Rotterdams speciaalbier lijkt jou het lekkerste?

Originele kerstpakketten voor het jaar 2023 bestellen

Om de strijd van beste kerstpakket sinds jaren te winnen, is een origineel kerstpakket van Rotterdam in a Box de beste keuze. De producten in de Rotterdamse kerstpakketten zijn van lokale ondernemers met ieder hun eigen verhaal. Daarnaast steun je met jouw keuze voor een Rotterdam in a Box lokaal en maatschappelijk ondernemerschap. Zo krijg je van jouw Rotterdamse kerstpakket een heerlijk kerstgevoel!

Momenteel is het niet meer mogelijk om online kerstpakketten te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.