Bestel online de leukste borrelgeschenken borrelpakketten bierpakketten biergeschenken drankpakketten borrelboxen
uit Rotterdam!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Rotterdamse borrelboxen in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste borrelboxen uit Rotterdam? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Borrelboxen met een verhaal

Onze Borrelboxen uit Rotterdam staan bekend om hun unieke en inspirerende verhalen. Elke ondernemer in de Box heeft een verhaal en de borrelboxen worden met trots ingepakt door sociale werkplaatsen. Bij elke borrelbox zit een kaartje waarop al deze verhalen te lezen zijn.

Bovendien is het voor bedrijven mogelijk om hun eigen verhaal aan de borrelbox toe te voegen, van een kaartje tot zelfs volledige magazines.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat we al jaren borrelboxen verzorgen voor trotse lokale bedrijven!

Wat maakt de Rotterdamse borrelboxen extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze Rotterdamse borrelboxen wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. De borrelbox straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de borrelboxen ook wordt gedeeld. Dat maakt Rotterdam in a Box de meest unieke borrelbox van dit jaar!

Lokaal

Onze borrelboxen bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van borrelboxen

Het is raadzaam om jullie Rotterdamse borrelboxen ten minste 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Op die manier hebben wij en onze partners voldoende tijd om de boxen samen te stellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, bestaat het risico dat we geen tijd meer hebben om de borrelboxen voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Het benodigde aantal Rotterdamse borrelboxen dat jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben en aan wie jullie graag een persoonlijke borrelbox willen geven. We raden vaak aan om iets ruimer te schatten, zodat ook nieuwe medewerkers en zakenrelaties kunnen genieten van zo’n leuke lokale borrelbox.

Natuurlijk! Het is bij ons mogelijk om je eigen kaartje of product toe te laten voegen. Daarnaast kunnen we ook een mix maken van de bestaande indelingen. Als jullie geïnteresseerd zijn in zelf samengestelde borrelboxen, neem dan gerust contact met ons op.

Zeker weten! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product aan de borrelbox toe te voegen. We zien regelmatig dat bedrijven ervoor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Bovendien is het ook mogelijk om jullie bedrijfslogo op de box te laten plaatsen. Dat maakt het extra leuk!

Het personaliseren van borrelboxen kan eenvoudig worden aangevraagd via het contactformulier.

Over het algemeen is de minimale afname 50 Rotterdamse borrelboxen.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om borrelboxen rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn wanneer jullie collega’s op afstand werken en niet in staat zijn om hun borrelboxen op kantoor op te halen. Houd er wel rekening mee dat deze optie extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie borrelboxen op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Rotterdamse borrelboxen naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de borrelboxen via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld borrelbox opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.