Bestel online de leukste bedrijfsgeschenken relatiegeschenken bedrijfscadeaus jubileumgeschenken
uit Rotterdam!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Rotterdamse bedrijfsgeschenken in 2024 bestellen

Op zoek naar de leukste bedrijfsgeschenken uit Rotterdam? Voor collega’s of zakenrelaties? Neem dan gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal

Onze Rotterdamse bedrijfsgeschenken staan bekend om hun unieke en inspirerende verhalen. Elke ondernemer in het pakket heeft een verhaal en de bedrijfsgeschenken worden met trots ingepakt door sociale werkplaatsen. Bij elk geschenk zit een kaartje waarop al deze verhalen te lezen zijn.

Bovendien is het voor bedrijven ook mogelijk om hun eigen verhaal aan het bedrijfsgeschenk toe te voegen, van een kaartje tot zelfs volledige magazines.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat we al jaren bedrijfsgeschenken verzorgen voor trotse lokale bedrijven!

Wat maakt de Rotterdamse bedrijfsgeschenken extra leuk?

Persoonlijk

Bij het samenstellen van onze bedrijfsgeschenken wordt er gedacht aan de kleine details die het verschil maken. Het geschenk straalt niet alleen zorg en aandacht uit, maar het laat ook zien dat de collega en zakenrelatie persoonlijk wordt gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders kom je zo’n uniek en goed uitgevoerd concept tegen. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal welk in de bedrijfsgeschenken ook wordt gedeeld. Dat maakt Rotterdam in a Box het meest unieke geschenk van dit jaar!

Lokaal

Onze bedrijfsgeschenken bevatten niet zomaar een verzameling van willekeurige producten, maar een zorgvuldig samengestelde verzameling van lokale producten.

Veel gestelde vragen voor het bestellen van bedrijfsgeschenken

Het is verstandig om jullie Rotterdamse bedrijfsgeschenken ten minste 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Op die manier hebben wij en onze partners voldoende tijd om de geschenken samen te stellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, bestaat het risico dat we geen tijd meer hebben om de bedrijfsgeschenken voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat zou natuurlijk jammer zijn!

Het benodigde aantal Rotterdamse bedrijfsgeschenken dat jullie moeten bestellen, is afhankelijk van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben en aan wie jullie graag een persoonlijk geschenk willen geven. We adviseren vaak om iets ruimer te schatten, zodat ook nieuwe medewerkers en zakenrelaties kunnen genieten van zo’n leuk lokaal geschenk.

Zeker weten! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product toe te laten voegen aan jullie geschenken. Daarnaast kunnen we ook een mix maken van de bestaande indelingen. Als jullie geïnteresseerd zijn in zelf samengestelde bedrijfsgeschenken, neem dan gerust contact met ons op.

Dat is absoluut mogelijk! Jullie kunnen een eigen kaartje of product laten toevoegen aan de geschenken. Het komt vaak voor dat bedrijven ervoor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Bovendien kunnen we jullie bedrijfslogo op de Box plaatsen. Dat maakt het extra leuk!

Het personaliseren van bedrijfsgeschenken kan eenvoudig worden aangevraagd via ons contactformulier.

Over het algemeen is de minimale afname 50 Rotterdamse bedrijfsgeschenken.

Ja, wij kunnen de bedrijfsgeschenken rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s verzenden. Dit is handig als jullie collega’s op afstand werken en niet naar kantoor kunnen komen om hun geschenken op te halen. Houd er rekening mee dat er extra verzendkosten verbonden zijn aan deze optie.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan proberen wij ervoor te zorgen dat jullie bedrijfsgeschenken op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Rotterdamse bedrijfsgeschenken naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de bedrijfsgeschenken via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld geschenk opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.